Over ons

Over Velda Koerier

Velda Koerier is sinds de start  mooie samenwerkingen aangegaan en zijn wij steeds meer onze diensten aan het leveren aan verschillende organisaties in Zwolle en omgeving.  Afgelopen jaren hebben wij onze wagenpark met trots kunnen uitbreiden, met als doel om onze opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn.

Velda koerier is een koeriersbedrijf voor verschillende soorten zendingen, zowel nationaal als internationaal. Vanuit Hasselt en Zwolle kunnen onze koeriers onze opdrachtgevers door het hele land optimaal van dienst zijn. Wij staan voor kwaliteit, service, betrouwbaar, vriendelijk en flexibel.

Onze opdrachtgevers kunnen ons benaderen voor kleine zendingen, pallet zendingen, spoedzendingen en meer.. wij staan altijd voor u klaar. Wij streven er altijd naar een langdurige relatie op te bouwen met onze opdrachtgevers.

Heeft u interesse in onze transportdiensten of wilt u liever meer informatie ontvangen over bijvoorbeeld de mogelijkheden en onze tarieven? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.